WK 2022.

Worden we wereldkampioen?

Beste lezers – of het zo moet zijn – de elektriciteit prijs is nog nooit zo hoog geweest en de temperatuur ook. ‘Koud’ de corona achter de rug staat de volgende crisis voor de deur. Met z’n allen kunnen we ook deze bedwingen. Laten we er in ieder geval weer voor elkaar zijn, zeker in deze donkere periode van het jaar.
Met de feestdagen voor de deur en ook nog een WK voetbal wordt het een leuke en spannende december maand. Het zal wel vreemd zijn i.p.v. in een oranje t-shirt gaan we nu juichen met onze oranje sjaals en mutsen (of past de temperatuur zich ook dit jaargetijde aan). Maak er in een gezellige tijd van en wensen wij de selectie van Van Gaal heel veel succes.

Elk kwartaal brengen wij een gratis magazine uit vol met mooie aanbiedingen, leuke artikelen en een handige agenda met de leukste tips en uitjes in de regio. Dit laatste nummer van 2022 bevat weer mooie aanbiedingen, verhalen en interviews. Geniet van het toernooi.

advertenties

071!Nieuws – gratis magazine huis aan huis

071!Nieuws - gratis magazine huis aan huis
Bekijk online

Artikelen.

ELKE EDITIE DE LEUKSTE TIPS.

De artikelen in 071!nieuws zijn verhalen uit de regio. We vertellen u graag over bijzonder plekken of evenementen, in en rondom uw leefomgeving.

Of je nu iets wilt ontdekken, beleven of gewoon wilt genieten in de 071 regio is er van alles te vinden lees er over in onze gratis magazine. De leukste restaurants, mooie musea, diverse podia, evenementen te veel om op te noemen. Wij vertellen u graag over alles wat er te vinden is. In onze artikelen geven we wat achtergrond informatie en tips. U kunt onze artikelen ook online terug lezen en ook oudere artikelen kunt u raadplegen via ons archief.

Veel leesplezier en heeft u zelf ook iets leuks te melden, dan houden we ons graag aanbevolen om het voor u te publiceren. Voor meer informatie of contact, kijk even op onze contactpagina.

Bekijk het archief

Uit Agenda.

DE LEUKSTE UITJES IN DE REGIO.

In een tijd waarbij alles digitaal te vinden is, is het juist leuk om online de leukste uitjes en evenementen te vinden, om er lekker op uit te gaan. Wij geven u in ons magazine en online enkele suggesties voor de komende maanden.

Leiden en regio (kijk op de plaatselijke websites).

Leiden en regio.

Agenda

Archief.

TERUGKIJKEN MAG ALTIJD.

Ruim 5 jaar geleden zijn we begonnen met het uitgeven van ons gratis magazine 071!nieuws. Naast advertenties, ook veel informatie over de regio en een handig overzicht van diverse uitjes en evenementen in uw omgeving. Bekijk ook eens onze vorige uitgaven.
Archief

Business.

WILT U OOK ADVERTEREN.

Heeft u een product, dienst of wilt u iets vertellen dan kan dit in ons magazine. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur ons een bericht.

,,Afscheid nemen in het mooie Leiden’’

KARIN WESSELING

review2

“Samenwerken met kantoren in de regio”

OSCAR MEIJERINK, BUNNIG & PARTNERS

Neem contact op

Contact.

VRAGEN OF SUGGESTIES?

Bent u enthousiast over ons gratis magazine, wilt u een bijdrage leveren of wilt u meer informatie hebben over (on-)offline adverteren. Stuur ons dan een kort berichtje en wij nemen contact op met u.

Of bel direct Michael Chitoe: 06 10 84 70 40

[contact-form-7 id=”45″ /]