De Stand van Zaken bij Bunnig & Partners accountants + adviseurs

Normaal houd ik u hier op de hoogte van de stand van zaken op financieel en fiscaal gebied. Dat zou ik nu weer kunnen doen, maar deze keer gaat het over de Stand van Zaken bij Bunnig & Partners accountants + adviseurs.

Ons kantoor, al 53 jaar lang gevestigd in Leiden, gaat haar vleugels uitslaan richting de Bollenstreek.

Al geruime tijd werken wij samen met Rian Blankert AA van BLACC Accountant en Adviseur uit Katwijk. BLACC Accountant en Adviseur is, zoals de naam al zegt en net zoals wij, een accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf.

Begin dit jaar kwamen wij in contact met een financieel en fiscaal adviesbureau uit Noordwijk dat op zoek was naar verdere continuïteit van hun dienstverlening in verband met het terugtreden van één van de eigenaren. Nieuwsgierig als wij zijn, besloten wij samen met BLACC het gesprek aan te gaan met het desbetreffende kantoor. En wat is de naam van dat kantoor? U raadt het al, de naam is De Stand van Zaken.

De Stand van Zaken is een financieel en fiscaal adviesbureau in Noordwijk voor het midden- en kleinbedrijf. Tegen het einde van het jaar gaat één van de twee eigenaren, te weten Leo Sluijs, het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden beëindigen. De andere eigenaar, Ronald Padding, blijft zijn werkzaamheden bij De Stand van Zaken gewoon voortzetten.

Per 1 november 2020 gaan wij, Erik Bunnig, Hans Pouwels, Peter Timmermans en ikzelf, samen met Rian Blankert de rol van Leo Sluijs overnemen waarbij BLACC, met het kantoor, zal intrekken bij het kantoor van De Stand van Zaken in Noordwijk. Dat betekent dat door de samenwerking met accountants en fiscalisten de klanten van De Stand van Zaken nog beter bediend kunnen worden.

Uiteraard zijn wij thans al druk bezig om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel voor de relaties van De Stand van Zaken als voor de relaties van Bunnig & Partners en die van BLACC.

Wij zelf zullen blijven opereren vanuit onze bekende stek aan de Vijf Meilaan in Leiden.

Alle drie de kantoren blijven volledig zelfstandig, maar zullen op de achtergrond op veel gebieden gaan samenwerken. Daarmee zijn wij nog beter in staat de continuïteit en kwaliteit te garanderen. Maar uiteraard zullen wij in de toekomst vaker gezamenlijk naar buiten treden.

Kortom, wij hebben ondanks de Corona niet stil gezeten. Een leuke nieuwe uitdaging waar alle betrokkenen zin in hebben!

  • Oscar Meijrink

  • Bunnig & Partners accountants + adviseurs

  • Vijf Meilaan 135-A,
    Leiden

  • Tel. 071-5311321