Project omschrijving

Steenplaza Leiden

De leverancier van regio Leiden voor sierbestrating, schuttingen, vloertegels, wandtegels, badkamertegels en meer.

Meer dan 10 jaar ervaring

Inmiddels staan wij voor meer dan 10 jaar ervaring in de tegelbranche en 63 jaar in straatwerk, deze ervaringen delen wij graag met de klant. Steenplaza Leiden is echt een familiebedrijf, deskundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit, service en een breed assortiment staan zoals altijd hoog in ons vaandel. Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte, hierdoor kunnen wij u van een passend advies voorzien en zo uw droomvloer/droomtuin realiseren.

Tegels voor in huis

Naast tuinmaterialen leveren wij ook vloertegels & wandtegels voor binnen. Wij bieden een indoor collectie aan welke uniek en onderscheidend is tegenover andere leveranciers. Wij hebben tegels voor de woonkamer, keuken, toilet of de badkamer, maar ook tegels voor de grotere ruimtes zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte, dit alles hebben wij gepresenteerd in onze showroom vol inspiratie en creativiteit.

Sierbestrating

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin of oprit? Wilt u de terrastegels of het grind ook zien en voelen? Kom dan eens bij ons langs op de Admiraal Helfrichweg 5 te Leiden en geniet van 1200m² kijk plezier in onze showroom. Naast sierbestrating hebben we voor u ook volop grind, zwerfkeien, beelden, klinkers, tuinverlichting, schuttingen, kunstgras, onderhoudsproducten en nog veel meer. Wij leveren verschillende merken, zo hebben wij altijd wel bestrating die bij u past. Wij hebben veel voorraad zoals u van een groothandel mag verwachten en kunnen dus snel leveren.