'De ballon weer open'

Ballon nodig voor een feestje? Daarvoor moet je naar de Dobbeweg in Voorschoten. Daar vind je de nieuwe winkel De Ballon BV van Guido Bokstijn, waar je voor elk feestje een ballon kunt vinden. 

Ruim een jaar geleden begon Guido Bokstijn met zijn ballonnenwinkel aan de Leidse Haarlemmerstraat. Maar het openingsfeestje was amper voorbij en de lockdown werd afgekondigd. Een paar maanden later kon de nieuw ingerichte winkel de deuren definitief sluiten. Maar Guido, die al twintig jaar in de feestartikelen en de ballonnen zit, heeft inmiddels, bij zijn magazijn aan de Dobbeweg 16 in Voorschoten, weer een nieuwe winkel geopend. Een herstart dus eigenlijk van De Ballon, voor alle feesten. 

,,Je ziet dat alle feestjes die vorig jaar niet konden doorgaan, nu weer worden gehouden. En een ballon hoort daar gewoon bij’’, vertelt Guido die inmiddels weer op zoek is naar een goed bereikbaar winkelpand in Leiden. ,,We hebben ook nog steeds een feestartikelenwinkel in Den Haag maar dat gaat voor een deel online. Met ballonnen kan dat  minder goed. Onze ballonnen moet je vergelijken met een door een bloemist samengesteld boeket. Wij maken een op maat gemaakte ballonnendecoratie. Helemaal vers en speciaal samengesteld voor jouw feestje.’’

Aan de Dobbeweg vind je ballonnen in alle maten en soorten. Latexballonnen die je zelf kunt opblazen, in allerlei maten en met allerlei opdrukken voor verjaardagen, geboortes, huwelijken en andere feesten. Er zijn kleine busjes helium zodat je de ballonnen gemakkelijk in de lucht kan laten hangen, zonder met een betonboor het plafond te lijf te gaan. Maar ook folieballonnen in alle vormen en met allerlei opdrukken als leeftijden, dieren, sprookjes, Marvell sterren en met liefdesverklaringen. Klaar om zo in huis te worden neergezet. Ook een mooie ballonnenboog, -pilaar of -net wordt door De Ballon BV gemaakt. Ook voor de komende feestdagen heeft De Ballon BV van alles om je huis eens op bijzondere wijze te versieren. Wat dacht je van een rendier, gemaakt van kleine ballonnetjes, of een kerstboom van ballonnen. Of de Sint en Pietenballonnetjes die in de winkel te koop zijn. 

Kortom, De Ballon BV maakt elk feestje tot een echt feest. Dus als je iets te vieren hebt, ga naar de Dobbeweg of kijk op Deballonbv.nl voor inspiratie. 

Artikelen laatste uitgave

Kies een categorie

Archief