‘Advertorial’

Wat is er veel veranderd sinds de beruchte persconferentie medio maart 2020. De wereld staat op z’n kop. In de winkel merken we dat ook. Dat kan ik niet ontkennen. Vanaf de eerste dag van deze crisis zijn wij open gebleven, weliswaar met aangepaste openingstijden. De klanten die onze winkel bezochten waren hier heel blij mee. Ook onze online klanten waren tevreden over de mogelijkheden en de snelle service.

De zomer was een vreemd seizoen. Corona, een lange hete periode. Voor velen een onbestemd gevoel. Wél op vakantie, niet op vakantie, waar doe je goed aan.

Dit najaar raakt iedereen wel een beetje gesetteld. Je went aan “het tijdelijke abnormaal”, dus pak de draad weer op en koop nieuwe Wolky’s zou ik zeggen. Er staat een mooie collectie te pronken. Leuke kleuren, prima pasvorm en spannende modellen. De moeite waard om te komen passen.

Wil je niet te veel tijd in de winkel doorbrengen, kijk dan eerst eens online (www.wolkyshop.nl) en bereid het bezoek voor. We merken dat steeds meer klanten gericht en met een doel de winkel bezoeken. Heel effectief.

Voordeel van een bezoek aan de winkel i.p.v. online is het advies en de mogelijkheden om alles goed door te passen. Valt het model tegen, dan pas je gewoon een andere. Twijfel je over de maat, dan proberen we een maatje groter of kleiner.

In de winkel is voldoende ruimte om de afstand van 1,5 meter in acht te nemen. De deuren staan lekker open, voldoende ventilatie, maar bovenal een complete Wolky collectie. Ik hoop u snel (weer) te zien in onze zaak.

Artikelen laatste uitgave

Kies een categorie

Archief