'Opvallen met Willems Plakletters'

Een boot, een auto, een winkelgevel of een kaasverpakking. Willem van Benten uit Zoeterwoude heeft overal de juiste sticker of plakletters voor. Met zijn bedrijf Willems Plakletters zorgt hij dat uw bedrijf extra zichtbaar wordt.

De 60-jarige Willem is ruim vier jaar geleden met zijn bedrijf in plakletters begonnen. Aanvankelijk maakte hij de plakletters voor de boot van een kennis. Dat beviel zo goed dat hij steeds meer klussen kreeg. Van bedrijven die boten verkopen, van winkels, maar ook van marktkramen. ,,Het gaat om gevels van winkels, zoals een fietsenzaak en een groentezaak in de Herenstraat in Leiden. Ook de belettering van Hartwijk aan de Lammermarkt heb ik verzorgd. Daarnaast zijn er ook Leidse marktlieden, die een door mij gemaakte sticker met hun logo op hun verpakking hebben. Als ik dat weer zie, ben ik daar best een beetje trots op.’’

Willem werkt meestal met door klanten zelf aangeleverde logo’s en ideeën. Maar als klanten zelf nog niet helemaal precies weten wat ze willen, geeft hij gratis advies over kleuren, maar ook over lettertypes. ,,Voor mij is het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Zij moeten het mooi vinden.’’ Daarbovenop wil Willem dat zijn werk jaren lang goed blijft. Zijn stickers trotseren zeker enkele jaren regen, vorst en zon. Hij komt zelf om de stickers te plakken, maar klanten kunnen het ook zelf doen. ,,Het is wel precies werk, want je kunt letters verkeerd opplakken of er kan een spelfout in staan. Daar let ik op.’’ 

Behalve plakletters voor auto’s, gevels, verpakkingen en boten, maakt Willem zogeheten doming stickers. Dat zijn stickers voorzien van een harslaagje, waardoor een extra opvallende 3D-sticker ontstaat. ,,Als je wilt dat de naam extra opvalt, is deze sticker een goed plan’’, weet de Zoeterwoudenaar.  

Wie ook graag wil opvallen met belettering, bestickering of een spandoek, kan terecht op www.willemsplakletters.nl  Mailen met info@willemsplakletters.nl of bellen met 06-20492209. 

Artikelen laatste uitgave

Kies een categorie

Archief