‘Beeldhouwen kan iedereen leren’

Kenauweg 17a
2331 BA Leiden
www.simonevanolst.nl
info@simonevanolst.nl
Tel. 06-28568997

Beeldhouwatelier Simone van Olst, is het atelier van de Benelux waar je alles kunt leren over beeldhouwen, steen, technieken en inzichten. Simone en haar team leven voor en met  beeldhouwen. Hun inspiratie is beschikbaar voor iedereen die zich met beeldhouwen bezighoudt. Zij ontvangen hun deelnemers vanuit heel Europa en ver daar buiten zoals de Antillen. 

​Simone van Olst werkt als beeldhouwer in Leiden. Ze maakt voornamelijk beelden in albast en daarnaast op verzoek ook  andere stenen. Naast haar autonome werk maakt zij met haar team ook herinneringsbeelden en grafwerken. Relatie- en jubilarisgeschenken voor bedrijven zitten zeker ook in haar pakket.  

​Dagelijks geven Simone en haar team beeldhouwworkshops en cursussen voor particulieren, kinderen, bedrijven en groepen.

ALTIJD AL WILLEN BEELDHOUWEN EN GEEN IDEE WAAR TE BEGINNEN?

• Heb je altijd al eens een beitel en rasp willen vastpakken en je eigen beeld willen maken?

• Verlangend naar een prachtig beeld van een kunstenaar gekeken en gedroomd van het zelf maken?

• Wilt je meer ervaring opdoen met beeldhouwen? Echt sturing krijgen naar het maken van een mooi beeld en in fijne stappen werken? Ondanks dat je in een groep aan de slag gaat, 1 op 1 begeleiding willen krijgen? Kies en vindt je eigen stijl in beeldhouwen.

ZOEK DAN NIET VERDER! 

Beeldhouwatelier Simone van Olst kan je helpen! Want iedereen kan beeldhouwen! Zij begeleiden jou in hun atelier met het maken van je (eerste) beeld in steen. Bij hun krijgt je gelijk antwoord op alle vragen die bij je opkomen, zodat beeldhouwen voor jou een rustgevende en inspirerende hobby kan worden. Zij spreken met jou altijd het doel af.

Wat wil je leren? Wat is jouw inspiratie? Hoe lang of hoe kort wilt je aan uw beeld werken?

Is het een persoonlijk cadeau? Samen met jou bepalen zij het plan van aanpak, zodat iedereen kan beeldhouwen en trots kan zijn op een prachtig en zelfgemaakt beeld!

Ook helpen zij ambitieuze deelnemers op weg naar professionaliteit en het maken van een eigen vormtaal.  Zit je vol vragen of beeldhouwen iets is voor jou? 

Ook zijn beeldhouwmaterialen bij haar in de winkel  verkrijgbaar. Deze is onder andere drie avonden in de week geopend en natuurlijk op zaterdag. Tijdens de 26ste Leidsche Kunstroute op 26 en 27 september zijn wij geopend. 

Wil je iets specifieks leren van Simone en haar team? Mail dan gerust je vraag door en zij zorgen dan voor de juiste specialist die jou verder helpt.

Artikelen laatste uitgave

Kies een categorie

Archief